Thor och jag åkre på roadtipp till syrran i fredags för att på lördagen delta på inoff utställning i Ludvika på lördagen. Resan upp gick bra Thor skötte sig fint. Väl hos syrran vart det lek och bus för hundarna det är så kul att se att de kan umgås utan att bråka,  det måste vara det bästa kvittot och inga rosetter kan ersätta det.Tänk att ha en aggressiv hund som man inte kan lita på - vilken ångest det måste ge. Eller en hund som blir snabbt stressad i olika situationer. Turbo blev stressad med hundar han inte kände men aldrig arg. 

På utställning var det många hundar och människor i rörelse Thor var ordentligt på till en början men vi hittade en lugnare plats i lokalen där vi kunde sitta och efter en stund lugnade han sig. Han skötte sig så fint utanför ringen men framförallt i ringen. Två hanar i hans klass och bägge två var duktiga. Domarna hade svårt att särskilja dem hon sa att det gjorde ont i hjärtat men Thor drog det minsta stråt då han var lite lång i ryggen. Jättefin kritik så vi laddar nu om för officiell utställning i Lidköping i maj.

Så duktig kille

Syrran hade mer otur hennes fine Zune hade helt plötsligt vattensvans så han fick ta det lugnt istället.

Bozze skötte sig fint i ringen Åsa visade honom fint men domaren hade bestämt sig- pga en lite ljusare fläck på nosen så vart det ingen rosett. Jaja så är det i dessa bedömnings grenar. Men i uppfödargruppen fick de fin kritik och då var var Bozzes mor med och visst tror jag att hon hade lite ljusar strån på huvudet hon med ???

Åsa o Bozze
Uppfödargrupp

1 kommentarer

sis

11 Apr 2017 16:27

Stort grattis till er:) och hade jag fått välja så skulle ni vunnit klassen!! Ses snart:)

Kommentera

Publiceras ej