Påskhelgen har varit lugn och skön precis vad jag behövde. Jag och tjejerna for till stugan på fredagen för att senare få sällskap av syrran med familj. Vi hade redan tidigare planerat att lägga spår till hundarna och då Zune kommit lite längre la vi ett på fredagen för att det skulle ligga till sig till påskafton. 

Åsa har pratat om lite tveksamheter när han spårar tidigare jag kan bara säga att att dem såg vi inget nu. Det de får träna på att återgångar och föraren få tänka på att inte gå för fort. Spåret hade legat i ca 20 timmar. Så nu ska vi se om det kan bli ett par ökl spår till då Zune får sin titel.

Små grabbarna spårade de med, deras spår hade legat i ca 3 timmar. Bozze skulle bara ha kort raksträcka sa matte men spårläggaren utmanade lite med vinklar och det gick ju hur bra som helst. Här får vi hoppas på ett anlag innan sommaren.
Team Thor gick de med och Hanna var lite nervös, med en sådan hund är det bara att följa ev att de skall tänka på tempot. Här hoppas jag på anlag inom kort.
Annars var påsken fylld med godis, mat och dryck i vanlig ordning. 

Idag for jag och Thor till Norra fjället för att gå promenad med Pirjo o hundarna. Så skönt att bara gå och snacka hund. Lite markering och linjetagsträning blev det för fina Trolla som skall på wt och utställning i helgen som dessutom jag skall få äran att ställa (lite nervöst)


1 kommentarer

sis

18 Apr 2017 12:14

Tack för en mycket trevlig påskhelg och fina spår till killarna. Blir att gå lite prov nu i vår/sommar så får vi se hur bra det går:) kram

Kommentera

Publiceras ej