I fredags åkte vi till Torsby camping på lite minisemester och viltspår. När vi väl kom fram hade mor och far ställt upp sin husvagn och hade maten serverad - hur lyxigt är inte det då :-)
Campingen var jätte mysig, ren och vi hade en jättefin liten stuga. Kan absolut rekommenderas.
På lördagen skulle vi vara med i Torntorpsprovet som Värmland Dals beagle klubb anordnar varje år. 21 hundar var anmälda men bara tre beaglear vilket var lite trist. Det hade ösregnat från 02,00 och regnade fortfarande när vi startade vid 10,00. Otroligt trevliga människor och trevligt arrangemang vi måste bara vara med nästa år också.
Spåret kunde dock ha gått bättre Thor strulade i rutan och i och med det kom jag precis av mig, förutom rutan som vi fick hjälp ur av domaren så var han duktig - så kan det vara ibland Thor hade en dålig dag och det inte att tjafsa om jag är lika glad för det.
Trots missödet så placerade vi oss som bästa beagle - så det var fler än Thor som hade haft en dålig dag.
Vi träffade en beaglekille som var nästan lika gammal som Thor och precis lika busig - det var så kul att se dem, bara bus ingen aggressivitet alls.
När vi kom hem från skogen till campingen var det bara att byta om till torra kläder och gå till mor och far igen för nu var det Tacos på menyn - Tack snälla mamma för den goda maten och servicen, Love u.
Utsikt från campingen
Thors nya kompis Roffe - så lika :-)
Så fick vi göra kölbullar, så gott.
Och så kom svaret vi väntat på från röntgen och vi jublar av lycka.
Eftersom det inte är något krav på att beaglen skall röntgas och vi inte har en aning om hur det ser ut med höfterna så skulle det kunnat bli vad som helst egentligen.
Det var allt för nu - var rädd om er.
Bästa helgen på länge enligt mig. I fredag kom barnens kusiner förbi för att dra vidare till Liseberg. På kvällen när de kom hem blev det kubb spel med livet som insats ;-) efter typ fem spel blev det ostbricka och skräckfil jösses vad vi skrek hahaha
På lördagen fick vi gå upp tidigt då det var dags för Västsvenskas beagle utställning. 25 hundar anmälda och 6 st i juniorklass där Thor ställdes. Hanna skulle göra debut i den officiella ringen och så snyggt hon visade honom. Det såg ut som hon har gjort detta hur många gånger som helst. Så snygga.
De placerade sig som andra hund med excellent. Grattis till er.
Extra kul var att flera för oss okända personer tycke han var jätte fin.
Väl hemma blev det toast skagen a la syrrans recept och lite senare fich and chips och film med Matilda.
Idag har Matilda åkt hem till Linköping vilket är trist för mig.
I dag har vi lagt viltspår till Thor som han skal gå i morgon kväll, ett genrep inför helgens bravader i Torsby.
 
Erik tar sikte.
Kusinerna.
 
Hanna och Thor sitter nervöst och väntar på deras tur i ringen

 
Team Thor.
Kan ju säga att det har inte varit den roligaste semestern jag haft vilket kan bero på att maken inte kunnat vara ledig pga köksbygget och nytt jobb, att vi stött på flera motgångar när det gäller just renoveringen av köket mm.
Brorsans cykelolycka - lider otroligt mycket med honom.
 
I morgon börjar allvaret igen och det ser jag inte alls framemot. Det största vi gjort denna semestern är typ en tripp till Göksäter på Tjörn för att handla, oslo tripp över dagen och att jag hann med en golunch med Matilda i Ljungskile.
Matilda har jag knappast sett under semestern då hon jobbat som en tok.
Inte så mycket att göra åt vi får planera in en bättre semester nästa år.
Fast vi har mycket att se framemot resten av året också. På lördag är det beagle utställning vid Gräfsnäs ruin för Västra beagleklubben där jag fått äran att vara med och hjälpa till lite. Hanna skall ställa Thor och det ser jag framemot då det är deras första officiella utställning.
Den 18/8 ska vi på mini semester i Torsby för att vara med på viltspårscup för beaglar.
Slutet av september föds förhoppningsvis min nya stjärna om allt gått bra, jaktprov och i december balir det en hel del ledighet för att vara med valpen och till jul blir det Lofsdalen.
Sist men inte minst köket blir väl färdigt någon gång.
Så det är bara att jobba på :-)