Då var det äntligen sista dagen på detta år, riktigt tråkigt år har det varit men det blev lite gladare på slutet ändå.
2018 det är vårat år - bara positiva händelser nu tack inte bara till mig utan till alla jag känner.
Ikväll skall jag jobba extra vilket gör att vi vår lite extra klirr i kassan i januari och det är alltid gott - se där, redan positivt ;-)
Idag på förmiddagen fick Hugo återigen bekanta sig med rådjurklöven  inför vårens spårträning - vi la även ett rakt minispår på ca 20 meter. Liggtid ca 10 minuter. När jag skulle visa Hugo starten på spåret, så hann jag inte ens visa honom utan han tog sig an starten alldeles själv, jag höll på att tappa hakan sedan var det nosen i backen fram till klöven. Jippie detta kommer att bli bra - nu tänker jag inte ta fram klöven igen förrän om ett par veckor även om det kliar i fingrarna, jag älskar verkligen viltspårsträningen. Att se en ny individ ta si an en ny uppgift, att läsa av och förså hunden. MEN vi skall ta det super lugnt. Jag har även kommit igång med lite träning av fotgående inomhus och stopp signal. Det blir 5 minuters pass då jag inte vill stressa fram något, jag har glömt av hur kul det är. Som jag sa 2018 here we come glada och positiva.
 
Jag önskar er Alla ett riktigt Gott Nytt ÅR
 
Följ oss gärna på instagram @thorandhugo
 
Min älskade Hugo.
Igår åkte jag längdskidor ca 3,5 km jag vet inte när jag gjorde det sist, jag gick säkert i småskolan. Tony som kört lite mer så han visade vägen och jag gjorde mitt bästa. En riktig praktvurpa hann jag med oxå. 
Eftermiddagen bjöds det på afterski och Unospel, lbowling  och pizza. Ett härlig avslut på Annandagen.
Idag körde jag, syrran å Erik slalom på förmiddagen. Vilket var lite jobbigt då det snöat rejält sedan igår och snöar fortfarande. Ikväll blir det till att packa ihop då det är hemresa i morgon förmiddag men vi skall hinna med att fira Alva som fyller år idag.
God Fortsättning.
(null)

(null)

(null)





Härligt väder och nästan hela familjen samlad med alla hundarna. Helt underbart.  Igår hann vi med att fota de fyrbenta innan solen gick ned och innan julfirandet började.
Hugo 12 veckor

Hugo, Thor, Zune och Bozze

Julfika 😊
Idag på juldagen hyrde vi slalomskidor. Det var så kände sedan vi åkte men vad kul det är och det roligaste av allt alla hade jättekul 😊 det skall inte gå 10 år till nästa gång det lovar jag. 
Hanna stod för dagens praktvurpa

(null)

(null)

Ikväll blir det hamburgare och poker night ❤️