Idag har jag varit med fina Trolla - SE VCH Walkups Moon Shadow var hos veterinären. Trolla skulle ögonlysas och göra en undersökning som heter Gonioskopi (se ärftlighet för glaukom) bägge undersökningarna var ua.Trolla uppförde sig med beröm godkänt.

Detta var en stor lättnad, då det är tänkt att Trolla skall paras till sommaren och förhoppningsvis ge mig en härlig liten valp. Ett nytt kapitel i hundlivet får vi hoppas och så kul att få vara med så nära på denna resa.

 

Jag har haft en helt underbar helg med bara positiv energi. Jag åkte själv med hundarna till stugan redan på fredag kvällen. Mor å far var naturligtvis så skönt att få ha dem lite för sig själv en stund. God mat å dryck i vanlig ordning.

På lördags morgonen la jag första spåret av 3 som de skulle bli under helgen. Under tiden spåret låg och gottafe till sig tog jag å grabbarna en promenad längs Vänerns strand. Solsken och vindstilla och en hel del foton blev tagna på pojkarna.
Senare kom Tony upp och då var det dax för Thor att gå spår nr 1 som var ringrostigt och ofokuserat. 
Vi bestämde oss direkt att lägga ytterligare ett spår då han skärpte till sig på slitet av spår nr 1 som han skulle få gå senare på eftermiddagen. Några timmar senare gick han spår nr 2 och det var mycket bättre -poletten hade trillat ned: alla vinklar och soåruppehåll löste han perfekt kanske lite bråttom i spåret.
Sedan kom Jonas med familj upp för kvällens event Pokerkväll stod på schemat Jonas skulle vara lekledare. Så bra planerat och så kul. Pappa vann potten med pengar så nästa gång är han vara "värd" och då hoppas jag att även systeryster kan vara med.
Söndag morgon blev det snabb frukost för att sedan bege sig ut i skogen igen för att återigen lägga spår till Thor - ett par timmar senare fick han gå spår nr 3 och som han löste det helt utan anmärkning - så duktig min lille stjärna.
Turbo & Thor spanar över Vänern.
En groupie :-)
Min duktige lille viltspårshund.
 
 
 
Lastfartyg på grund i kanalen i Lilla Edet nu på morgonen den 24/2. Tyvärr säger nyheterna att det även kan vara oljeutsläpp.