I går morses drog hela familjen med bil till Oslo. Det är inte många dagar på ett som vi är samlade bara vi - detta var ett sådant tillfälle. Tjejerna hade inte varit i Oslo tidigare och då vi bara hade 24 timmar så fick det bli en utflykt till Norge.

Vi bodde på Scandic St Olavs plass lite dyrt men det fick gå.
Tänk att allt är så dyrt i Norge vi köpte en Corona jag tror vi gav 95 kr för den helt hutlöst egentligen!!!!
Vi han med promenad o h lättare lunch vid Akers brygge, öl och lite shopping vid Karl Johan. Senare på kvällen åt vi på o'Learys och promenad till slottet.

Vy från Akers brygge
Karl Johans gate

Då var ytterligare ett av årets delmål avklarat. Tjejvättern 5 timmar och 12 minuter tog det- jag är toknöjd. 9 personer cyklade i vårat lag, Pink Panthers - alla kom i mål. Inga fler konditionstest planerade i år vad jag vet ;-)


Jag o Camilla
Min räcer
Camilla, jag å Anna
Är så stolt och lad över Lilleman. Vi har tränat hela helgen på viltspår och på måndagen bestämde vi oss att vi gör ett försök med prov. Sagt och gjort vi drog iväg ett mail till domaren C. Muhrén som sa kom på onsdag kl: 17.
När allt väl var beslutat ser jag väderprognosen regn, regn och ännu mera regn. Vi har inte tränat i regn tänkte jag och hade ingen bra känsla inför provet men försent att ändra. 
Jag tänkte att vi får se det som ett tränings tillfälle.
Väl där - Thor var pigg och taggad som bara den. Han tog spåret i rutan direkt, spårade i ett  underbart tempo som domaren sa ca 24 minuter. Gjorde två ringningar vi rådjurstråk och det gjorde mig väldigt stolt att han bara kollar av men fortsätter att arbeta med spåret. Återgången gjorde han bra och dom har vi tränat på vill jag lova.
Klöven tog han direkt och det blev en "solklar" 1.a och ett jätteroligt ämne att arbeta med. Så stolt över lovorden vi fick med oss.
Tips från domaren var att vi skall lägga spår med lång liggtid och inte så mycket blod. Så nu blir det någons vecka vila för Thor innan vi kör igång igen :-)