Är så stolt och lad över Lilleman. Vi har tränat hela helgen på viltspår och på måndagen bestämde vi oss att vi gör ett försök med prov. Sagt och gjort vi drog iväg ett mail till domaren C. Muhrén som sa kom på onsdag kl: 17.
När allt väl var beslutat ser jag väderprognosen regn, regn och ännu mera regn. Vi har inte tränat i regn tänkte jag och hade ingen bra känsla inför provet men försent att ändra. 
Jag tänkte att vi får se det som ett tränings tillfälle.
Väl där - Thor var pigg och taggad som bara den. Han tog spåret i rutan direkt, spårade i ett  underbart tempo som domaren sa ca 24 minuter. Gjorde två ringningar vi rådjurstråk och det gjorde mig väldigt stolt att han bara kollar av men fortsätter att arbeta med spåret. Återgången gjorde han bra och dom har vi tränat på vill jag lova.
Klöven tog han direkt och det blev en "solklar" 1.a och ett jätteroligt ämne att arbeta med. Så stolt över lovorden vi fick med oss.
Tips från domaren var att vi skall lägga spår med lång liggtid och inte så mycket blod. Så nu blir det någons vecka vila för Thor innan vi kör igång igen :-)

Kommentera

Publiceras ej