Härifrån skall min nästa stjärna komma i från. Så spännande kombo 😊 

Am Ch Wyndhams Notorious Brown RN, SH, WCX = Rusty
Är så trött på dessa förkylnings tider, är inne på min 3:e förkylning i år. Är så trött på detta snörvlande och kraxande. Har googlat lite på tips för att motverka dessa små virus och ett som jag ”köpte” direkt var Ingefärs shots som skall motverka förkylningar och dessutom öka förbränningar 2 i ett låter kanon. Vill gärna delge receptet som är för 1 liter
• 200 g färsk ingefära
• 1 l vatten
• ½ dl honung
• 2 st citroner
• 1 st chili (grovt hackad - och kan uteslutas)
 
Så här gör du :
1. Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg den i vattnet. Värm upp (men aldrig över 60 grader) i 20 minuter. Koka ej då detta gör att delar av allt det nyttiga försvinner. Jag gillar att ha i chili - men det blir rätt starkt och kan absolut uteslutas. Chili är dock bra för förbränningen.
2. Sila av ingefäran och blanda i honungen medan det fortfarande är ljummet(40 grader)
3. Låt svalna och pressa sedan i citronerna. Sila och häll i en flaska.
4. Förvara i kylskåpet och utan problem kan den stå i en månad.
 
Jag hittade när jag surfade runt om Ingefära att det är för sent att börja med ingefära när förkylningen väl brutit ut, typiskt att man inte kom på det tidigare men nu ska det bli bättring. Det är bättre att dricka det hela tiden, när man är frisk, för att förebygga förkylning!
Och att dessutom äta mängder av bär och grönsaker för att få i sig massor av antioxidanter som stärker immunförsvaret.
 Hittade även bilden på nätet men visst ser det gott ut :-)

Jösses vad vi grejat idag, bara positiv energi. När Matilda är hemma så är familjen hel och det är så skönt. Det är alltid något på gång. 

Idag har det varit strålande sol och varmt ute, helt underbart vårväder. Efter frukosten for vi iväg då jag bokat massage åt Matilda vilket behövdes, sedan böt Tony till sommardäck på Volvon det är väl ett riktigt vårtecken. 
När däcken väl satt på plats drog vi till City Gross för att veckohandla. 
Ingen rast efter det ut med varorna och in med Thor i bilen för att gå en långpromenad vid Gunnarsvattnet. Sedan stod det biljard på schemat jag suger verkligen på det men med en öl i näven så fungerar det mesta. Jag vann inte denna gången heller.
Sedan hem för att tända upp grillen, jag fattar inte hur det alltid kan vara så gott med grillat- ikväll blev det älgkött och rotfrukter i ugn - så satans gott. 
Vi hann precis duka undan för att släcka ner och för att delta i Earth hour det blev en mysig stund med tända ljus, tjöt och kortspel med ungdomarna. 
För visst släckte ni oxå för miljön??