Då har ytterligare en helg passerat. Inte gjort något speciellt utan det har varit lugnt och stilla. I lördags mötte jag upp Pirjo och hundarna i Backamo för en liten promenad, Pirjo hade lyxat till det med att köpa räkmackor då det var hennes födelsedag jag är egentligen ingen fan av räkmackor men denna var riktigt smaskig, hör och häpna. Thor vart riktig nöjd efter denna turen det tar på hjärnan om man ska hinna med att lukta in allt och alla, dessutom fick han agera störningshund när Trolla apporterade det gjorde han bra ;-) även Tubbe var nöjd med att fått lufsa med i sin takt.
 
Igår var vi lite mer effektiva bakade banankaka och gjorde picklad rödlök - det måste bara vara guds gåva till mänskligheten, jag har riktiga craves på picklad rödlök.
 
Senare på kvällen när alla valde att hålla sig inne pga snöstormen som pågick ute åkte vi till Trollhättan för att spela biljard vilket var riktigt trevligt. Vi fick med oss Hanna och Mikael, jag hade ingen aning att Hanna var så duktig på biljard.
Nu ny vecka och nya träningspass och fastedagar......
 

Kommentera

Publiceras ej