Jag saknar honom så sjukt mycket - jag ser honom ligga vid dörren om kvällen, snarka om natten och skälla om det kommer någon vid dörren - fastän han inte är här. 
Äskade fine Turbo vi kommer alltid att minnas dig som den Kung du var. Jag försöker sysselsätta mig hela tiden för att skingra tankarna lite. Inga mer tårar då vi skall minnas dig med ett leende. Vi har så många foton där han är lycklig och som vi kan glädjas åt nu.
 
Ikväll var vi återigen på spinningspass - det var två ledare på golvet, dessa två skall även cykla 24 timmars som ledare och det var så kul och jag börjar känna mig så stark. Vi stod säkert halva passet och det gick plättlätt. Kompisen fick mig att justera lite inställningar på cykeln och det blev genast mycket bättre, jag behöver inte lägga all tyngd på armarna längre. Denna gången fick jag även på mig pulsbandet - undra om jag börjar bli lite knäpp nu?? Jag är SÅ nöjd, jag inte fatta att jag går från ett träningspass och tycker att det var hur kul som helst, det hade jag aldrig gjort för ett år sedan. På fredag börjar 24 timmars spinning och mitt första pass är 22.00 dent andra 09.00 så jag har får kanontider, kompisen cyklar efter mig så vi kan peppa varandra. Vi bokat bord på O´Learys senare på kvällen för att fira att vi är så grymt duktiga.
 
 

Kommentera

Publiceras ej