Igår kväll var det återigen dags för spinning om jag tyckte att förra passet var jobbigt så var detta jävligt mycket värre och då hade jag inte fastat under dagen. Det var en äldre man som ledde passet och jag trodde kanske att han orkar nog inte jobba så hårt hela tiden men hej och hå FEL igen. 60 minuter go, go, go.  Efter passet kliver vissa av sina spinning cyklar och ser helt oberörda ut antingen är det superdupertränade eller så har de fuskat sig igenom passet - jag vill gärna tro det senare för då känner jag mig bättre.
När jag körde hem från träningen i går började jag fundera på muskler, nu när jag tränat ett tag (2-3 ggr/v i 6 månader) borde jag ha fått lite muskler och vad 17 väger de??
Jag ställde mig på vågen igen i morses och hade det hänt något? Nej inte ett gram nedåt. Fattar ingenting och om jag ska vara riktigt ärlig börjar tålamodet ta slut. Jag känner att jag inte riktigt ork att justera kosten mer just nu halv fastan 2 dagar i veckan kör jag några veckor till. Nu har jag iaf tankat hem apparna MyWellness och Lifesum för att ha riktig koll på puls, kalorier steg mm jag få se om jag blir något klokare efter det. Har det inte hänt något under nästkommande 2 veckor får jag hitta på något annat men som sagt jag tar det då.
Over and out.
 

1 kommentarer

nodaysoff.blogg.se

02 Mar 2017 17:12

Åååh vad duktig du är! Jag har aldrig vågat mig på en spinning pass av tre anledningar 1. Har inte konditionen att klara av passet 2. Är för kort för att nå pedalerna 3. Är rädd att få ont på rumpan 😂

Men kämpa på och väg maten istället.. då blir det mer exakt på Lifesum. 👌🏼

Svar: Nu är en våg inköpt 😀 tack för tipset
Malin

Kommentera

Publiceras ej