Jag fattar inte vart tiden tar vägen! Det bara snurrar på.Trodde att det skulle bli lite luckor för mertid efter mor och fars guldbröllop men icke sa nicke. Varje dag är det något som måste göras. Ikväll måste vi hämta släpkärran för vi måste slänga skräp på lördag ( vi skall slänga ut vårt kök) idiotiskt nog stänger sopstationen 18,00 på vardagar och stängt fredagar. Det finns nog inget som jag går i gång på så jäkligt som när vi slänger skräp. Först köa in, sedan trångt inne på station sedan sopmänniskor som kontrollerar påsarna vi skall slänga, asså jag blixtrar när de gör det. Inte nog med det så får vi slänga allt uppåt i containrarna hur ergonomiskt är det - tycker ju man ska slänga nedåt -titta jag är redan irriterad och vi är inte ens där hahaha.
I morgon är det viltspårskurs på schemat -  roligt absolut men först jobb till 16.00  sedan iväg 16,30 och kommer säkert inte hem förrän 22 och denna gången skall team Thor gå anlags prov. Måtte de bli godkända - det hade varit så roligt för dem så de får lite självförtroende. Söndag måste jag cykel träna då tjej Vättern närmar sig med stora steg. Tränade i söndags med pappa ca 3 mil i ösregn och ett medeltempo på 25 km/h jag blev helt urladdad kan man säga.
Som tur är är det mesta vi planerat roliga saker som jag får energi av annars hade jag nog inte orkat. Nästa vecka skall vi till Elmia Jönköping på Vapen och jakt mässan jag längtar sjukt mycket dit.
 

Kommentera

Publiceras ej