Först officiella utställningen blev inte riktigt som planerat. Planen var att syrran med fine Zune skulle varit med och det skulle snackas hund men de fick förhinder. Planerade om och Hanna och Mikael fick vikariera istället och vara fika och nyckel ansvariga ;-) 

Eftersom vi är nya i rasen hade vi ingen aning om vad domaren ville ha. Men Thor lyckades bra första varvet och fick exc med ck och vann juniorklassen sedan när konkurrensen var tappade Thor focus och ville bara busa med de stora grabbarna som kanske inge var lika leksugna. 3 i bh. Inte så tokigt va. Domaren var Torbjörn Skaar.
Var lika bra det då Thor ändå inte kan tävla om certet då han ännu inte har någon jaktmerit som beaglen måste de ha för att kunna tävla om det. I vilket fall som helst är vi supernöjda och nu måste vi ringträna lite mer nästa utställning är inbokad till 8/7 i Alfta med team zune och Bozze. På denna utställning var det ett en engelsk rasdomare  blir lite intressant då beaglen kommer fr. England han kanske vill ha något helt annat.
Vistenas Dumbledore
 

Kommentera

Publiceras ej