Vilket rolig helg det varit, först kom dottern från Linköping några dagar för tidigt det var planerat till torsdag men hon dök upp redan på Tisdag vilket jag är jätteglad för, älskade unge.
På fredagen tog jag ledigt bara för att umgås med Matilda, så det vart lite shopping och lunch ute.
Senare på fredagen kom Syrran med familj till mor och far så Hanna fick övningsköra dit för lite fredagsmys och kortspel.
Lördag var det dags för kalas med nästan hela klanen hemma hos oss i det nästan färdiga köket - det är så kul att ha hela vår lilla familj samlad runt bordet - mycket tjöt och skratt blev det, precis som det skall vara.
Poker hann vi även med och denna gång vann Janne potten på 400 riksdaler och äran att ordna Pokerkväll nästa gång :-) Det ser vi framemot allihopa - tror vi får läsa på reglerna till nästa gång ;-)
Tre rätters vart det som förrätt Toastskagen a lá Åsa. Tack Matilda & Hanna för all hjälp.
Så fin och annorlunda- Älskar den. Fick även lite vin att fylla i min nya vinkyl.
Knäppgökarna :-)
Min tokiga syster o jag :-)
 
Känner att jag blir bara tröttare och tröttare. Jag känner nu att mina 2 veckor semester jag hade i somras som mest innehöll kaos var alldeles för lite. Blir ju inte piggare av att det är så mörkt ute heller. Jag brukar älska hösten men nu känns det bara jobbigt, dags att börja ta D-vitaminer känns det som!
I veckan har jag hunnit att fylla år - fick en jättefin vinkyl av mannen och döttrarna - nu skall den bara fyllas också.
På lördag skall vi ha lite kalas dels för mig men mest för dottern som hunnit fylla 20 år :-) så ikväll skall vi planera mat inköp mm.
I veckan har vi även bokat in jaktprov för Thor den 12/11 i Linköping vilket skall bli otroligt spännande och nästa lördag skall jag äntligen få hälsa på lille valpen vi skall hämta hem så småningom.
Hugo skall heta btw ;-) det satt långt inne men nu är det bestämt.
Våran fine Thor elr Vistenas Dumbledore.
 
 
 
 
med jobb, övningskörning med Hanna dagens ljuspunkt är att vi skall äta Pizza i kväll - annars inget nytt under molnen.
Vill passa på att rekommendera en blogg jag läser med så många intressanta inlägg om jakt, natur, jakthundar, anti jakt grupper mm.
 
Ha det gott // Malin