I går kväll vart det lite träning igen 20 min på crosstrainern (den är så sjukt tråkig) 2000 m i roddmaskin efter det blev det lite träning för magen. Rätt nöjd då jag inte brukar träna på en 2 dag. I fredags var det - 3 kg, det går sakta men säkert. Nästa pass blir på söndag.
Ikväll blir det styrelsemöte med Beagleklubben västra igen. Då vi skall anordna Har-SM i år så blir det en del extra möten - mycket måste göras innan som sponsorer, domare, mark mm. Alltid lär man sig något.
 
Ååå glömde ju nästa med tanke på min föregående inlägg om planering hahaha så skall jag och syrran på Stora Stockholm hundmässa 16/12 - Hotell är bokad och det skall bli så gott att få vara med syrran själv i 24 timmar. Det var länge sen :-) bara snacka hundar och annat som vi inte hinner med annars.
Varför planera, när jag från början vet att INGENTING blir som jag planerat.
Jag är verkligen inte bra på att ta motgångar men hur jävligt det är den stunden så reser jag mig upp igen och tar sikte mot nytt mål igen.
 

Då har jag haft en liten tapetomröstning. De närmaste fick välja mellan 4 olika allmoge motiv. 6 st la rösten på den jag tyckte mest om så den får det bli. Den var dessutom svindyr, tur att vi bara behövde två rullar.

Temat i köket kommer bli allmoge, så nu skall jag beställa måttanpassade fönsterbrädet i samma tema.
Jag tycker det är jättekul har inte varit speciellt intresserad av inredning förut kanske att jag blivit en stor flicka nu ;-)