Måndag igen då, Tanken var att vid skulle åka till Ullevi och se på fotboll jag och Tony men väl hemma efter jobbet var vi för trötta, vi orkade bara inte. Att vi är trötta är något vi säger ofta nu förtiden jag förstår inte det, vi har ju precis haft semester. Istället för fotbollskväll på Ullevi blev det ett joggingpass för mig och Thor 2 km  kämpade vi oss igenom, det var tungt ikväll men jag gjorde det. Efter motionsrundan for vi till Laxbutiken och hämtade oss lite färdig mat - det var så gott. Härligt med lite lyx på en måndag det tycker jag att vi var värda. Resten av veckan går i samma tempo som förra, imorgon kväll skall vi trimma Hugo inför söndagens vänstervarv i juniorklass och lite apporteringsträning förståss.
Onsdag -spinning med mamma
Torsdag- trimma annan hund
Fredag - T:s bror kommer från Jämtland
Lördag - Bada Hugo, Äta ute med T:s närstående för att fira T. 50 år en gång till och 5-kamp på Liseberg
Söndag - utställning i Backamo med Hugo och jogging runda på kvällskvisten.
Nästa vecka skall jag dra i handbromsen har jag bestämt bara motionera mig och hundarna och greja hemma är tanken :-)
Qasper en träningskompis hund. Full fart framåt :-)
 
Igår var jag och Hugo på Ringtränings kurs för Ulrika Ulriksen - vilket var riktigt roligt. Det var 12 ekipage allt från fransk bulldog till Malamute med som hon delade upp i två grupper stora och små hundar. Vi fick ståräna i grupp och ensamma och även springa i grupp och enskilt. Vi skall träna mer på bakbenskontrollen då han gärna vill ställa ett bakben under kroppen. Vi fick även  ståträna medans annan hund fick gå slalom mellan ekipagen, störning. Hugo fixade det bra då han verkade tycka mer om köttbullarna än de andra hundarna. Och sista övningen stod vi som i en grupp i mitten och två och två fick springa runt medans vi andra klappade händerna också arbete under störning - inga problem för lille Hugo som tyckte att det var kul.
 
Hon har kurser någon gång i månaden och det kostar 120 kr/ tillfälle så det var det värt.
Mest glad för att Hugo inte blir berörd av andra hundar, med på träningen i går var en Malamut och en goldenhane som var lite griniga de morrade och skällde en del men Hugo som stod emellan dessa två stora hanar brydde sig inte om dem och ingen hög svans föring. Känns som ett bra kvitto då jag jobbat en del med Hugos självförtroende. Det känns bra inför kommande vänstervarv. Det vart ett bra genrep helt enkelt - och jag kommer nog att åka dit någon mer gång framöver. Kul att gå på kurs med kursledare som kan det de lär ut :-)
ha en go helg nu alla :-)
Känns att livet rullat på i 175 km / h igen och hittar inte bromsen. Det är roligt på ett sätt men jag känner ibland att hjärnan snurrar på högtryck. Vad händer då denna vecka förutom arbetet kan man undra? Gör ett litet schema som min syster brukar göra i sin blogg http://www.catchthejoy.se/ så åtminstone jag ser själv vad jag håller på med ;-)

Måndag: Spinning första gången efter sommar uppehållet gick bättre än jag tänkt mig.

Tisdag: Styrelse möte Beagleklubben

Onsdag: Middag med T: s jobb fick inte tacka nej till detta pust o stön

Torsdag: Handlerkurs i Kungälv med Hugo, tänkte det kunde vara bra inför utställningen i Backamo senare i aug. Ska bli intressant - återkommer på torsdag för en liten återberättelse.

Fredag: Ta det lugnt och  grilla då grillförbudet är upphävt ;-)

Lördag: Spinning och trädgårdarbete

Söndag: Trän med Hugo

Over and out