Så kallt det har varit ute idag och meterologerna spår ännu kyligare väder i veckan som kommer brrrr. Vill ha vår nu. Dessutom är OS slut har nästan inte sett på något live så trist med tidsskillnaden men jag har fått nöja mig med radion på jobbet. Jag tycker om att se på OS, VM i nästan alla sporter - knäppt jag vet, jag bjuder på den. 
Idag blev det en sväng till Backamo i kylan, dagens träning bestod av passivitet, att bara vara med medans de andra hundarna fick jobba. Med på träningen var Pirjos Lordi och Trolla samt en golden kille som är några veckor äldre än Hugo. 
De andra fick markeringsövningar i närheten av oss  och Hugo var tyst, han tittade lite på de andra men hittade sedan annat att pyssla med. Jag strulade inte med honom om att han skulle sitta eller ligga still då det var snö på backen och blåste kallt. Jag är otroligt nöjd med detta och kommer fortsätta att jobba med att ta det lite lugnt, att inte hetsa fram så att förväntningarna på Hugo blir stora och ev i ett senare skede får "pip" som resultat av att jag tränat för mycket och för fort. 
Senare på eftermiddagen blev det spinning som planerat 45 min hård intervall träning och drygt 400 kalorier fattigare.
Nu blir det soffhäng och fotboll resten av kvällen. Var rädd om er och kör lugnt i trafiken.

Då har vi debuterat i utställningsringen jag o Hugo- ja jag bet det var bara inofficiellt men han skötte sig så bra och svansen viftade som aldrig förr. BIR och BIG 2 är egentligen bara bonus fokus var miljöträning och han visade inga tecken på rädslor eller annat obra. 
Nu ställer vi in siktet på Sarosborg 28/4 och förhoppningsvis får jag ställa Pirjos Trola i jaktklass.
(null)
Team Hugo
(null)
Kunde inte fått bättre kritik- gillar formuleringen välmejslat huvud 😜
(null)
 
Då var det fredag igen, vilket alltid är lika gott. Helgens planer är att ställa ut Hugo i Sätila på inoff utställning - helt kravlöst då fokus skall bli miljöträning. Mycket på gång i en utställningshall, massa olika hundar, mycket energier och upplevelser att processa för en liten valp - dessutom skall man försöka vara snygg :-)
På söndag blir det ett spinningspass och promenad med hundarna.
 
Årets spinning event i mars är inställd pga. för få anmälda lag, så trist då vi hela gänget var supertaggade MEN det är bara att spinna vidare.
I går var jag på ett 60 minuters pass med mycket styrka och pannben - jag var helt slut i benen efteråt känner tom i låren idag vilket jag inte brukar göra. Jag har svårt att prestera på max så länge max intervallen var 4 minuter jag klarade väl typ 1 minut på max.
I kväll blir det att handla mat och slappa.
Trevlig helg alla goa.