Igår på dagen Hugo blev 9 månader gick vi anlagsprov i 28 graders värme och det var hur torrt som helst i marken. Inga problem för lille Hugo som var så spår noga, alla vinklarna gjorde han perfekt. Domaren C. Muhren sa att han bara var ca 2 m ifrån spåret vid ett tillfälle och vi gick i ett lugnt promenad tempo. jag är så glad då detta var Team Hugo´s mål för i år och nu kan vi träna lugnt och sansat inför 2019 - min plan är att träna start/rutorna enskilt för att få en riktigt snygg markering vid spårstart - vi får se om det ger utdelning vad det lider.

Nu är det mindre än 2 veckor kvar till semestern och det känns hur gott som helst - det kommer bli en norrlandsresa ihop med delar av familjen vilket skall bli jätte trevligt ser framemot detta enormt mycket. Då kommer jag lägga in massor av bilder av vårat fina avlånga land.

 
 
Jag fortsätter med bilder har inte riktigt ork att skriva. Livet tuffar på i en oändlig fart.
På nationaldagen kom vi iväg på en lite tur till sluss cafét jag, Hanna och mannen. Hanna skulle promt ha oss bägge på bild - dt var ett tag sen vi fastnade på bild båda två, så jag bjuder på den.
Världens finaste Hugo
Nytt gäng med Modoiter ;-) i holken - alltid lika trevligt.
Utställning i Vänersborg med Thor i söndags - slutade med ett excellent. Fine goeThor. Har nu även anmält honom på utställning i Piteå i sommar sen får det bli vila från ringen.
Inga måsten utan bara pysslat och haft positiv energi runt mig, mer sånt.
(null)

(null)

(null)

(null)
Första doppet för i år yeaaa
(null)