Ny vecka igen då asså jösses va fort det går, livet bara flyger förbi. I helgen tog jag mig en liten tur till Linköping och Matilda vilket var så mysigt. Först lite shopping och jag hittade ett par toppar till mig, annars brukar jag gå i affärer men aldrig hitta något som passar. Vi passade på att äta lunchbuffépå en Thairestaurang så gott och så mycket mat det blev. Massor av prat det brukar vi inte hinna med annars men nu var det bara jag och min lilla tösabit. Efter shoppingturen åkte vi hem och planerade lite kalas inför sommaren då någon råka fylla 50 ;-) jag hoppas att det kommer bli ett roligt event. På kvällskvisten åkte vi in till city för att återigen äta ute, så trevlig sommarstad Linköping.
I går ösregnade det här och jag passade på att lägga spår åt Hugo som måste bli lite säkrare i skogen, då vi inte tränat i ösregn var det bara att klä på sig och lägga viltspår....om någon sett mig i skogen skulle de säkert ringt efter någon då de skulle tro att jag var sjuk hehehehe. Efter ett par timmars liggtid regnade det fortfarande och till min förvåning så var Hugo mer säker och inte speciellt påverkad av omgivningen, han går i ett helt underbart tempo. Jag får snitsla lite tätare bara så att inte jag blir osäker nu i början under inlärning. Nästa gång får spåret vara lite längre och ha en liggtid på ca 4 timmar.
I går återgick jag till min 5:2 diet då jag känner att vikten börjat skena i väg - första dagen gick lättare än vad jag trodde 470 kcal slutade dagen på - skall fortsättningsvis inte äta bröd och inte äta efter 19 på kvällarna, inget godis under veckan. Fredag och lördag blir det "friare" annars klarar jag inte av detta. Första målet är - 3 kg till v 28.
Idag blir det fullt ös efter jobbet med att besikta bilen och vaccinera Thor, efter det blir det en mc tur till stugan för att fira mamma som fyller år.
Hej Hopp var rädd om er och kör försiktigt.
Lördagens middag så god :-)
 
Äntligen blev det en lite tripp till stugan  i helgen det var ett tag sen, men då föräldrarna har renoverat under en tid har det inte funnits möjlighet. Men nu blev det av och dessutom fick jag med mig maken och Hanna. Helt underbart väder dessutom. Stugan är en av de platser som ger mig energi och ro i själen fattar inte varför jag inte tar mig tid och åker dit oftare. Vi hann med två viltspår till Hugo som behöver mer spår under västen för att känna sig trygg med sitt jobb. I söndags gick vi ett spår på ca 300 m som legat 2,5 timme med flera terrängbyten, han är noggrann, vi nklrana . Han gör framsteg lille Hugo inte lika osäker längre, ställer sig och försäkrar sig om att vi är med ibland och jag får då säga spår och då jobbar han på igen och med en underbart tempo. Thor fick även han gå ett spår och när han är på topp humör tuffar han på så bra så underbart att se.
Min lille Thor.
 
I går var jag iväg med jobbet på avtackning av kollega och tur med islandshästar - så jäkla rädd jag var till en början de är ju så stora. Halvvägs in i turen började jag slappna av och kunde även hänga med i tölt - så roligt det var och så snäll häst jag hade den hette Gjöf.
Längtar till lördag då åker jag till Linköping för kvalitetstid med Matilda, vi får se vad hon har planerat för något spännande.
Woohow igår tog min älskade Hanna körkort - Stort Grattis fina du. Nu gäller det väl att hålla stenhårt i bilnycklarna. kan inte fatta att liten har blivit stor.
Då var det fredag igen då jösses vad veckorna går fort. Denna veckan har det med varit jobb och plugga teori med Hanna. Jag var på spinning i onsdags vilket gick bra - men har kommit på nu att jag har väldigt svårt att slappna av och somna samma kväll jag tränat, förstår inte det, jag borde ju vara extra trött.
I helgen åker vi nog till sommarstugan, tänkte köra ett par viltspår med Hugo så att han kommer i form till vi skall gå anlaget vilket jag tänkt göra i juli. Hugo måste bli 9 månader först.
 
Åtta veckor kvar till semestern nu - längtar så även om det bara blir 2-3 veckor i sommar ( tänkte ta någon vecka i september/okt också) medans många andra åker utomlands skall vi åka till Norrland, Piteå och Öjebyn närmare bestämt där pappa kommer ifrån - han skall också med och berätta lite mer om hans Öjebyn det skall bli superkul. Syrran och hennes skall också med så det kommer bli superkul och naturligtvis skall vi allt hinna med lite hundaktivivteter som utställning. Boende är bokad i Piteå och nu har vi även bestämt att stanna över en natt utanför Örnsköldsvik det är inte Grekland men vad gör det med bra sällskap blir det super oavsett. Lite kul att planera tillsammans kanske att det kan bli en längre resa nästa år när det inte är så mycket husrenovering på gång mm.