Äntligen blev det en lite tripp till stugan  i helgen det var ett tag sen, men då föräldrarna har renoverat under en tid har det inte funnits möjlighet. Men nu blev det av och dessutom fick jag med mig maken och Hanna. Helt underbart väder dessutom. Stugan är en av de platser som ger mig energi och ro i själen fattar inte varför jag inte tar mig tid och åker dit oftare. Vi hann med två viltspår till Hugo som behöver mer spår under västen för att känna sig trygg med sitt jobb. I söndags gick vi ett spår på ca 300 m som legat 2,5 timme med flera terrängbyten, han är noggrann, vi nklrana . Han gör framsteg lille Hugo inte lika osäker längre, ställer sig och försäkrar sig om att vi är med ibland och jag får då säga spår och då jobbar han på igen och med en underbart tempo. Thor fick även han gå ett spår och när han är på topp humör tuffar han på så bra så underbart att se.
Min lille Thor.
 
I går var jag iväg med jobbet på avtackning av kollega och tur med islandshästar - så jäkla rädd jag var till en början de är ju så stora. Halvvägs in i turen började jag slappna av och kunde även hänga med i tölt - så roligt det var och så snäll häst jag hade den hette Gjöf.
Längtar till lördag då åker jag till Linköping för kvalitetstid med Matilda, vi får se vad hon har planerat för något spännande.

Kommentera

Publiceras ej