Småviltsjakt på schemat. Samling 07.30 vid Västerlanda kyrka, vi var ca 10 st med tre hundar Thor, en tax och en basset. Vi släppte Thor strax efter 08.00 det tog en stund innan han fick upptag men när han väl fick det blev det snart fullt drev på råbock. 
Duktig skytt som sköt bocken Thor drev.
Strax efter drev taxen på rådjur den med - tre rådjur totalt. Det var en sån där dag när jakten är som bäst. Har bestämt mig för att köpa egen utrustning till nästa säsong jakteadio och gps - hagelvapen kan jat låna av T så länge då skyttet för mig inte är så noga just nu - det är så spännande att bara få vara med.
(null)
Fullt drev för taxen å vis sitter bara å lyssnar.
(null)Igår var det dags för team Hugo att gå NW kurs igen - största anledningen till att vi anmälde oss till kursen var social/miljöträning för Hugo men också att lära oss något nytt förstås. Första gången vi var där var Hugo orolig ville inte gå in i hundburen själv och gnällde/gnydde hela tiden, andra gången var han tystare men gnällde dock en del då också men i slutet av den gången gick han in och la sig i buren själv och verkade nöjd med detta. I går var han tyst och la sig i buren direkt utan problem - det kallar jag framgång. Det skall vara sex ekipage med på kursen men igår var vi bara fyra vilket var riktigt skönt mer tid för varje individ och mindre stoj. Sista delen av kursen fick vi tre sök var där föraren inte fick se vart doften fanns. Hugo är otroligt duktig på att markera doften, det gäller bara för matte att fatta vad han menar - vilket jag gjorde på sista söket som fanns ganska högt upp bakom en gardin, söket tog ca 3, 15 minuter - riktigt kul. Hade inte från börjat tänkt tävla i detta men jag är ju lite knäppt funtat och älskar ju att tävla hehehe man kan ju alltid köra en inofficiell tävling för tränings skull - men doftprovet för Eukalyptus skall vi definitivt göra till våren - ska bara träna lite till först. Fortsättningskurs får det allt bli - då denna känns så kravlös och det är skönt, vi är nybörjare allihopa tom instruktören.
Då var vår semester i London till ända - en otroligt händelserik och rolig semester med tjejerna i den stora staden. Vi kom fram på Lördagen vid 15 snåret till hotell Elizabeth så fort vi checkat in och bytt lite kläder promenerade vi til Oxford Street för lite shopping - å vi blev häpna över allt julpynt - sååååå fint.
Sedan sova lite snabbt på hotellet som var väldigt engelskt om ni förstå va jag menar.
Söndagen startade vi med en rask promenad genom Hyde Park redan kl 06.45 för att hinna med bussen till Harry Potter och Warner bros studio 07.45 en buss tur som tog ca 1,30 timmar. Lite kul att se utkanten av London - det finns gräs och träd där med.
Väl där var det Potter för hela slanten, vilket otroligt arbete det är bakom varje sen, kostymer, utrustning och inredning - helt otroligt.
Ätit och druckit gott har vi oxå hunnit med och promenerat så vi fått blåser på fötterna men kul va det.
Måndag innan vi skulle ta tåget tillbaka till Gatwick Airport hann vi med vaktbytet på slottet och hästbyte.
Så kul att denna resan blev av - fast det är otroligt skönt att vara hemma igen.
Nu skall vi snart planera nästa resa men den får allt bli med syrran och hennes goe gubbe :-) Skottland nästa. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Butterbier var ingen hit
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Julpynt på Oxford Street
 
(null)