Då var Lurpovet avklarat och det var det sista drevprovet för denna säsong. Å vilket avslut det blev på jaktprovssäsongen 18/19 för Thor  = 1 Rå + 2 Ha. Han har ett enormt driv och stor jaktlust vår lille stjärna. Nu blir det riktig jakt resten av säsongen.

Vi har haft en otrolig jaktsäsong med världens bästa Thor förutom alla drevprov har det skjutits både hare och rådjur dör honom. Han är grym.

(null)


Jag har inte ätit Godis och bröd på 6 DAGAR, från att ha ätit både ock i nästan varje dag tidigare är detta ett stort steg för mig. Målet är att klara hela januari för att sedan frossa i godis vid lönehelg för att sätta nytt mål som troligtvis blir hela februari månad osv. Jag får ta små små steg vill inte få magplask direkt blir så jobbigt då. Suget efter bröd eller kvällsmackan är störst. Jag har inte kommit på något bra som kan ersätta den ännu - igår provade jag med ugnstekta morötter och det var ingen hit. Läste någonstans att citrusfrukter på verkar kaloriförbränningen positivt så det får nog bli en apelsin ikväll. Idag har jag även gått till jobbet och jag ska på 45 minuters spinning ikväll. Många bäckar små till ett sundare leverne tänker jag. Ha det bäst // Malin
Hugo Utställning x flera under 2019. De som ligger närmast i tiden är SSRK utställning i Mjölby i februari och Kungsbacka i april. Det blir troligtvis en tripp till Norge för vänster varv. Viltspår ökl om går det bra satsar vi på ett SE VCH under 2019 Wt debut  Den här kommer jag vara så nervös över men alltid lär man sig något nytt om sig själv och hunden. Thor Lur provet 12/1. Sista drevprovet för denna säsong, tror det är 25 beaglar anmälda och hälften kommer från Norge. Målet under denna säsong att vi skulle placera oss på beagleklubbens bästa lista – det vet vi redan nu att han kommer att göra men inte vilket placering, det kommer att redovisas i mars -19 tror jag. Utställning x flera under 2019. Vi är ju på jakt efter det tredje certet. Tänkt om vi skulle lyckas då blir han trippelchampion, hur häftigt är inte det! Ingen utställning bokad ännu men tänker i alla fall Lidköping i maj och har även tänkt en beagle utställning under vårkanten och troligtvis Norge. Vi 2- benta har också mycket roligt att se framemot under 2019 både stora och lite mindre händelser såsom många weekend turer runt om i Sverige. Det som är inplanerat nu är tur och retur till Dalarna, Karlstad och Gävle återkommer naturligtvis med det senare - stora händelser 2019 är bl a student och 50-årskalas. Kör försiktigt.