Det har varit mycket hund denna veckan vilket är naturligt med tanke på lille Hugo. Vi träffade Pirjo och hennes lille flock och ny bekantskap Eva som har en golden valp som är en vecka äldre än Hugo och en golden tik som är runt 10 år. Hugo var till en början fundersam på valpen men efter en kort gemensam promenad så släppte det och Hugo och lille Qasper fick träffas utan koppel. Mycket bus blev det.
Efter fikan som är obligatorisk och vila för valparna i bilen så gjorde jag tre inkallningar ute med visselpipan, Pirjo höll i Hugo och jag kunde gå en bit ( svårt att göra detta själv då han alltid är vid mina fötter) för att sedan kalla in honom och hej å hå vad han sprang fort till mig - Lycklig matte. Efter det återigen vila i bilen - nu i början är det mycket korta träningstillfällen som gäller. Att ligga tyst i bilen är även det en form av träning - Passivitets träning.
 
Igår var jag i Stenungsund med Pirjo - jag är sällan där men slås alltid av att det är så fint där, får åka dit oftare helt enkelt. Lite shopping vart det och en sen lunch på en kina restaurang,
Sedan slutade det roliga och chefen ringde och frågade om jag kunde jobba då vi har mycket sjukdom på jobbet - så idag blir det att bryta semestern för att jobba lite och det ger en del extra pengar i Januari.

Kommentera

Publiceras ej