Igår ringde kl 03,15 för att kl: 04,00 åka till St Åby Kyrka i Östergötland. Målet var att starta på jaktprov kl: 080,00.
Vägen dit var bara det ett äventyr, vid Grästorp började det snöa som bara den och vi dividerade om vi skulle avbryta alltihopa och åka hem, men vi bestämde oss för att fullfölja planen. Ovanför Jönköping fanns de ingen snö men det regnade och blåste i ordentligt - inga bra förutsättningar för ett jaktprov.
Väl på plats mötte vi Thors uppfödare Camilla och jaktprovdomaren Bo A.
Efter att Thor fått på sig pejlen släpptes han kl 08,00 - 08,32 fick han upptag och började driva Rådjur det var svårt att höra drevet pga den hårda vinden så vi fick flytta oss en del. Han jobbade så bra vår lille Thor. Efter 60 minuters drev som det skall vara i unghunds klass så fick han ett 1:a pris RÅ  vilket var mer än vi förväntat oss. Han är så duktig, det liksom bara finns i honom. Nu har vi en jaktmerit så nu skall våran lille herre ställas ut till våren och vi skall jobba för de fina rosetterna ;-) Vi är allt rätt stolta. Så nu team Bozze och Zune är vi på banan igen :-) PITEÅ here we come.
När vi "jagat " klart fick vi träffa Thors kullsyster Delphi, sicket par precis samma skrot och korn, hur busiga som helst.
Blött var det här är domaren Bo, Tony och Thor efter jaktprovet.
Lika som bär syskonen Dephi och Thor.
 

1 kommentarer

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

19 Nov 2017 19:06

Vad kul! Grattis :D

Svar: Tack snälla :-)
Malin

Kommentera

Publiceras ej