Helgen som varit har varit hur kul som helst, i fredags for vi ett gäng med tåget till Götet. Första stoppet blev en turkisk restaurang Taras som var jättemysig och super god mat och inte alltför dyrt - rekommenderas, hit skall vi igen. Det är så långt mellan gångerna som vi tar oss ut och gör saker, just nu lägger vi all tid på renoveringen av köket. Det vart mycket snack och skratt vid matbordet.
Sedan drog vi till Liseberg och lyssnade lite på Magnus Uggla då vi kom lite sent såg vi inte så mycket. Sen var det ölstopp och dags för 5 -kamp.
I lördags for jag och mannen  till stugan på Hjortens Udde för att äta surströmming men mor och far, ja ja jag åt inte det men de andra....vad är det med dessa norrlänningar ;-) Uppe sent två dagar i rad i går var jag rätt trött men orkade i alla fall ta mig i väg till gymmet.
Oj jag höll på att glömma vi vann ju på v75 i lördag drog in 4 spikar helt otroligt 5 rätt totalt och dryga 3000 kr i plånboken. Det har aldrig hänt förut, dt finns alltid tomma hål och stoppa dem slantarna.
      
Unnade mig en god Mojjito innan middagen, ska det vara ska det vara rejält.

1 kommentarer

lars

04 Sep 2017 11:29

Tack för din kommentar till mitt inlägg bänkrader. Ja du kan ha rätt de har bråttom hem??
Turkiskt mat tillhör mina favoriter
Magnus Uggla OK
Men pengar 3000 på V75 Otroligt GRATTIS. Jag försöker varje Lördag men, men ingenting, men hoppet finns där Grattis

Kommentera

Publiceras ej