Hur fort gick inte denna helgen då??
Känns som min tid går fortare än andras, hinner ju ingenting av det jag MÅSTE göra.
En del inte måsten har jag ju hunnit med förstås och roligt var det ;-) Lördags for jag och en kompis till Kungsbacka outlet, hade ställt in siktet på att köpa nya tallrikar av märket Swedish Grace. 8 st mörkgrå tallrikar vart det och priset var 20 kr billigare än det billigaste stället på nätet som jag hittat så det var kul. Catching.
Sen vart det golunch och lite nya träningströjor - hur mysig dag som helst, så mysigt att vi planer att åka igen i slutet av oktober med våra tjejer då det fanns en hel del märkes butiker jag antar att de vill kika i.
 
Med köket går det framåt, nytt tak och golv. Nu montering av skåpen. Snickaren vi har är så noggrann så det kommer bli så fint......vågar inte tänka på prislappen ännu!!!
 
Å idag har jag cyklat med MB drygt 3 mil i hård vind, några kalorier mindre Check på den.
Övningkört med dottern som jag tyckte körde sin bästa runda hittills. Och ett litet besök till tiken som bär på "min" valp. Det är så gott att ha dem så nära så vi bara kan svänga in och titta till dem.
 
 

4 kommentarer

Jonas

11 Sep 2017 18:57

Kändes som du fick gjort en hel del :-) Snyggt köket kommer bli.

Anonym

13 Sep 2017 16:02

Lät som en väldigt bra helg:).

lars

14 Sep 2017 11:21

tack för att du var inne och kommenterade mitt Idol inlägg. Lite håller jag med, I vissa stunder sjunger han med skägget
Christoffer Kläfford, heter han. Ur skägget

lars

14 Sep 2017 11:24

Jasså EN Nabo till mig nästan. Se upp med nybygget, hehe så inte TV 4 snickarna kommer. Då blir det kaos
PS Jag får utslag av dessa byggprogram
Lycka till med köket åsså

Svar: Ja med, fast nog är man allt lite nervös när man anlitar hantverkare man inte riktigt har "koll" på. Hittills verkar "våra" superduktiga och kommer att anlitas igen . Jo. Om ka vi säga att vi är grannar alltid ;-)
Malin

Kommentera

Publiceras ej