Fokus och mål just nu.
Jag har ju ett mål att team Hugo skall klara anlaget vid i sommar. Starten har varit sisådär men nu har jag tänkt om ang träningsuppläget och skall börja om lite från början för att ge Hugo självförtroende och glädje spårandet. Så på torsdag lägger jag spår efter jobbet tänker mig ca 250 m med ett par vinklar men det skall inte ligga mer än max 2 timmar - återkommer med resultat.
 
Mål nr två som visserligen är en bit bort i framtiden är c-prov för Hugo våren 2019. Han är en otroligt duktig markör och har ett bra minne, känns som vi ligger i framkant där med tanke på hur ung han är. Det vi skall nöta lite extra nu är signaler och börja lite med enkla dirigeringar. Har av någon anledning inte känt att jag har haft tid eller lust för finliret med Hugo så nu jäklars skall vi ta tag i detta. Söndags träningarna med team Pirjo och Eva är guld värda.
 
Utställningarna blir inga mål då jag inte kan påverka något egentligen om vad domaren skall tycka så vi får vara nöjda med vad som erbjuds där helt enkelt, det viktiga att våra små äventyr blir roliga minnen - jag tänker ofta på allt jag och Nisse gjorde tillsammans under den korta tid han fick leva.....det blev en tripp till Danmark och till Norge och små dags tripper vi gjort i Sverige, vill liksom ha tillbaka den tiden då den gav så mycket positiv energi. Den 29/4 åker vi och team Pirjo till Sarpsborg på utställning över dagen för norska retrieverklubben - vårat absolut första äventyr i denna konstellationen vilket skall bli så roligt.

Kommentera

Publiceras ej