05.20 bar det av västerut för utställning med Thor. Arrangörer var Nittedals Harhundsklubb. Nittedal ligger en bit ovanför Oslo en bilresa på ca 3 rimmar. 100 harhundar var anmälda allt från stövarraser till beagle och
25 beaglar var på plats. Thor var lite stissig till en början många hundar och olika dofter att hålla reda på. Det var tre hundar i jaktklassen och Thor vann klassen med excellent och Ck, ingen rast där får då var det dags in i ringen igen för att springa om bästa hanhund, och han vinner det med CERT helt otrolig vårat första CERT någonsin. Vi hade inte det ens i tanken när vi for hemifrån. Skojade lite kvällen innan om det går gör bra på utställningen skall jag öppna ett årgångsvin när jag kommer hem hahaha. Efter lite vila skulle vi tävla mot bästa tik. Thor var i sitt esse och vann det =  BIR Bäst i Rasen SÅÅÅÅ sjukt roligt. Domare var Ing- Marie Klepp (det namnet skall jag komma ihåg)
Sedan fick både jag å mannen hjärnsläpp vi trodde vi var klara och åkte hemåt men kom då på att vi inte hämtat ut våra priser,från sekretariatet  cert rosetten, vi glömde oxå av att vi skulle in i BIS ringen men men vi har iaf Cert från Norge. Hahaha kan ju inte veta allt fin är han isf våran Thor.
Nästa helg är det Hugo och Trollas tur att visa upp sig i Norge ska bli jättekul oavsett resultat. Det är 96 st anmälda så konkurrensen är stenhård.
(null)
(null)
 
(null)
 

1 kommentarer

sis

24 Apr 2018 16:38

Så glad för er skull!! Det blev ju riktigt bra kort ändå ser jag:) Trist att ni inte kom ihåg rosetten, är ju den första cert rosetten;)

Kommentera

Publiceras ej