Vilken helg - full fart i vanlig ordning. Lördags åkte vi till Östergötland för att träffa valpköpare från kennel Vistenas. Vilket härligt gäng, det blev mycket beagle, jakt och utställnings snack. Det var hundar med från Vistenas näst senaste kull med och vi blev ju sjukt sugna på en till liten beagle, men vi får nog lugna oss något år till iaf :)
 
Det jag fascineras mest av är att så många hundar oavsett ålder och kön kan hålla sams visst var det någon som sa ifrån men på ett schysst sätt, det sociala biten är så värdefull oavsett vad för hundras man har i kopplet.
Det blev lite ringträning och hantering av hundar på bord då en del av oss skulle ställe hund i Askersund på Söndagen. Många goa skratt blev det och god mat och dryck innan sängdags.
Efter frukosten så drog vi som sagt till Askersund för att få våra hundar bedömda. Regnet öste ned men vi hade det gott då två hade tält med sig vilket var skönt. Domare var K. Scheel som dömde Thor i Piteå så jag hade absolut inga höga förhoppningar men tänkte att vi åker för det blir kul att träffa andra Vistenas hundar. Till utställningen kom ytterligare några från kenneln vilket var extra kul - alltid kul att träffa folk som har samma intressen :-)
 
När det äntligen var vår tur så sprang vi in rakryggade jag tänkte jag ska fan visa Thor som han vore värd sin vikt i guld - å jäklars vad bra det gick. Vi sprang hem vårat 2:a Cert jag är så glad i denna lille kille så jag blir nästan tårögd. Vi blev slagna av Delphi Thors syster som fick sitt första Cert och blev BIR så glad för team Dephis skull. Nu blir det ingen mer utställning för Thor i år då alla helger framöver kommer vara jakt helger så vi får suga på detta minne extra länge och komma igen 2019.
 
Många beaglar blev det.
bästa kritiken ever
 

Kommentera

Publiceras ej