Så kallt det har varit ute idag och meterologerna spår ännu kyligare väder i veckan som kommer brrrr. Vill ha vår nu. Dessutom är OS slut har nästan inte sett på något live så trist med tidsskillnaden men jag har fått nöja mig med radion på jobbet. Jag tycker om att se på OS, VM i nästan alla sporter - knäppt jag vet, jag bjuder på den. 
Idag blev det en sväng till Backamo i kylan, dagens träning bestod av passivitet, att bara vara med medans de andra hundarna fick jobba. Med på träningen var Pirjos Lordi och Trolla samt en golden kille som är några veckor äldre än Hugo. 
De andra fick markeringsövningar i närheten av oss  och Hugo var tyst, han tittade lite på de andra men hittade sedan annat att pyssla med. Jag strulade inte med honom om att han skulle sitta eller ligga still då det var snö på backen och blåste kallt. Jag är otroligt nöjd med detta och kommer fortsätta att jobba med att ta det lite lugnt, att inte hetsa fram så att förväntningarna på Hugo blir stora och ev i ett senare skede får "pip" som resultat av att jag tränat för mycket och för fort. 
Senare på eftermiddagen blev det spinning som planerat 45 min hård intervall träning och drygt 400 kalorier fattigare.
Nu blir det soffhäng och fotboll resten av kvällen. Var rädd om er och kör lugnt i trafiken.