Jag har varit ledig i fyra dag och tiden har återigen bara flugit förbi......Är det bara hos mig den gör det?? Jag förstår inte 4 lediga dagar och vips så är det dags att gå till jobbet igen. Hur gör ni för att bevara tiden? Försöker vara effektiv, planera och strukturera upp men det blir nästan aldrig som jag planerat.
ja ja nog om det, var har vi då hunnit med denna långa helg:
I fredags for vi tidigt som sjutton till Linköping lovat hjälpa Matilda att flyttaoch flyttstäda från sitt studentrum till en liten egen lägenhet. Lägenheten är på ca 25 kvadrat och superfräch kommer lite bilder sen när hon kommit i ordning, vi bara slängde in grejerna för att hinna med resten av dagen. Flytten och städet gick ändå rätt smidigt, vi var supereffektiva. efter flytten for vi till IKEA för lunch och Matilda skulle passa på att shoppa lite när hon hade bil och oss som bärhjälp. Vi var rätt möra när vi kom hem men skönt var att Matilda följde med oss hem ett par dagar.
Lördag: Syrran med familj på 11- fika och liten promenad med hundarna. Så härligt när de kommer och om två veckor skall vi åka till dem och äta på Blackstone bla längtar sjukt mycket, misstänker att det blir en del annat oxå - det blir som en liten minsemester.
Senare på lördags kvällen åt vi på Pinchos - Hanna hade önskat sig detta när hon fyllde år och så blev det jag hoppas att det var uppskattat av ungdomarna.
I går måndag var det dags för Hanna att göra Halkkörningen elr Risk 2 i Uddevalla - det hade gått bra så nu är det snart dags att boka teori och uppkörning - sicken lättnad det kommer bli då, mindre köra och hämta för lilla mor och far. Idag släppte jag av Matilda vid tåget för hemresa det är alltid lika vemodigt, älskar att ha henne runt mig hon får mig i balans den lilla goingen men vad du kommer att ha att göra nu för att komma iordning i din nya bostad.
Hanna 18 bast
Thor, Hugo, Zune.
Hugo


Kommentera

Publiceras ej