I måndags var vi på valpkurs avslutningen vilket var kul. Jag har varit på en del valpkurser genom åren och denna var nog den bästa Företaget heter Malins4tassar och håller till i Backamo. Vi var bara 4 stycken vilket är alldeles lagom och hon tog oss individuellt då vi hade olika typer av hundar och hade olika mål. Jag har får en del med mig vad det gäller fot gåendet och kontaktövningar. I måndags hade vi till en början teori och avslutade med äventyrbana för att se hur valparna löste olika situationer och kunde se lite vad de var för typ av hund. Hugo är rätt trygg, visade inga rädslor eller stress.

Så nu får vi jobba vidare på det vi lärt oss.

Jag har även anmält Thor och Hanna på viltspårskurs med inriktning mot norska viltspår – målet är ett Norge spår men vi får se vad Thor säger om det ;-)

Den 24/2 skall vi på inoff utställning med Hugo i Sätila, vilket ska bli kul. Vi har tränat en del stå träning och skall försöka knyta ihop säcken med stå och springa i helgen så det ser fint ut. Problemet här är att han viftar lite dåligt på svansen om godiset inte är tillräckligt gott MEN jag har ett ess i rockärmen vi skall se om han viftar bättre när jag presenterar det i helgen.

Personligen har jag kommit igång med Spinningen igen och jag tycker att det är så roligt, jag är helt genomblöt efter en timmes pass men med ett leende på läpparna så det här känns helt rätt. Målet är att spinna 2 ggr i veckan – en vardag och söndagar. Har köpt ett årskort på Älvhögsborg Arena så nu är det bara att spinna på. Vi har ju ett delmål och det är 12 timmars den 10/3 med nästan helan familjen + några till. Vi är uppdelade tjejer och killar.

Förutom spinningen är en annan förändring i mitt liv är att jag under våren skall jobba typ 5 % mindre, att jag varannan tisdag får gå hem kl: 12, tanken är att jag skall aktivera grabbarna som ger mig så mycket positiv energi. Jag får utvärdera detta och se om det är en lösning till välmående.

Ha det gott

 
Trolla, Hugo & Lyra
Mysgrabbarna
 

Kommentera

Publiceras ej