Dessa söndag alltid full fart. Vid 11.00 var det apporteringsträning i Backamo, idag var det 4 hundar och mattar på plats, vilket är så kul.
Då jag hela tiden haft som filosofi att träna i delmoment med Hugo var det extra spännande idag då allt skulle testas som ett sammanhållande moment och jäklars vad duktig han är. 
Pirjo la ut dummyn och jag skickade och om han inte hittade dem direkt var han kvar i området tills han hittade, så bra egenskap. Hugo blev inte märkbart störd av de andra hundarna utan fokuserade på sitt jobb. Vid ett tillfälle då en av de andra hundarna skällde till stannande Hugo upp ett kort ögonblick jag ropade ut och Hugo fortsatte att jobba, SÅ LYCKLIG MATTE. Det är så givande och lyxigt att få regelbundna träningstillfällen med andra helt gratis ;-)
Efter Backamo så åkte jag hem för att svida om till spinningen 45 min hög intensitet spinning jobbigt som fan. Sedan vidare för att övningsköra med Hanna i detta busväder av- och på farter. Efter middagen fortsatte vi dagens aktiviteter med att sätta upp taklisterna i köket lite finlir till sen är det klart. 
Nu soffhäng - ha en fortsatt fin söndag go vänner. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej