Vart inte helt som vi planerat men det blev ju bra endå. I fredags for jag o Tony till syrran och c/o i Dalarna, denna gången åkte vi utan hundarna. En konstig känsla att inte ha någon annan än sig själv att tänka på, det var länge sedan det bara var vi två på roadtripp. Vi har alltid med oss någon hund då det nästan är målet att aktivera hunden på något sätt. Alltid lika kul att komma dit, fullt upp hela tiden om än lite oplanerat denna gången ;-). 
Vi kom upp vid 23 snåret då var det massa prat, vin ost å kex. I lördags väcktes vi av deras gamle katt som jamade som en tok. Efter frukost blev det en promenad med deras hundar på sjön Toftan??? Med lite inslag av apporteringsträning. Du har kommit långt med Zune systeryster :-) Efter 11-kaffet for vi till Insjön för lite shopping.
Lördag kväll blev det finmiddag på restaurang Blackstone i Falun Hjortrostbiff ja jäklars va gott det va det var inte sista gången vi åt där. Kanonställe. Att själv få grilla till köttet på en lavasten- vilken affärs idé, genialiskt. Jag busade även till det med att beställa in lite dyrare vin det va mumma det. 
Efter rastarangbesöket sprang vi in till hemmakväll så vi hade godis till filmen vi tänkte se senare.
Gofrukost och Vasaloppet

Rekommenderas till Hjort och ren- supergott

Hjortrostbiff på Blackstone

Åsa o Zune

Gofrukost och Vasaloppet


2 kommentarer

jonas edvardsson

05 Mar 2018 13:40

Roligt kanske att bara ägna sig åt varandra, och maten så god ut den med. Hoppas hundarna är 100 % friska nu.

sis

07 Mar 2018 18:39

Så kul att ni kom upp och hälsade på oss i Dalarna. Längtar tills vi ses nästa gång:)

Svar: Det är alltid lika kula att hälsa på. :-)
Malin

Kommentera

Publiceras ej