Woohow igår tog min älskade Hanna körkort - Stort Grattis fina du. Nu gäller det väl att hålla stenhårt i bilnycklarna. kan inte fatta att liten har blivit stor.
Då var det fredag igen då jösses vad veckorna går fort. Denna veckan har det med varit jobb och plugga teori med Hanna. Jag var på spinning i onsdags vilket gick bra - men har kommit på nu att jag har väldigt svårt att slappna av och somna samma kväll jag tränat, förstår inte det, jag borde ju vara extra trött.
I helgen åker vi nog till sommarstugan, tänkte köra ett par viltspår med Hugo så att han kommer i form till vi skall gå anlaget vilket jag tänkt göra i juli. Hugo måste bli 9 månader först.
 
Åtta veckor kvar till semestern nu - längtar så även om det bara blir 2-3 veckor i sommar ( tänkte ta någon vecka i september/okt också) medans många andra åker utomlands skall vi åka till Norrland, Piteå och Öjebyn närmare bestämt där pappa kommer ifrån - han skall också med och berätta lite mer om hans Öjebyn det skall bli superkul. Syrran och hennes skall också med så det kommer bli superkul och naturligtvis skall vi allt hinna med lite hundaktivivteter som utställning. Boende är bokad i Piteå och nu har vi även bestämt att stanna över en natt utanför Örnsköldsvik det är inte Grekland men vad gör det med bra sällskap blir det super oavsett. Lite kul att planera tillsammans kanske att det kan bli en längre resa nästa år när det inte är så mycket husrenovering på gång mm.

Kommentera

Publiceras ej