I fredags kom min syster och hennes Zune på besök - kan inte komma ihåg hur länge sen jag bara hade henne att rå om. Målet var att åka till Lidköping på hundutställning på lördagen. Så det vart en relativt tidig kväll på fredagen så att vi skulle orka med lördagen. 
Vi kom i sista minuten till flatringen vilket kanske var oproffsigt men vi kom inte för sent. Hugo placerade sig som 3 av 3. Ett par småtråkiga incidenter hade skett i ringen vilket gjorde att jag tappade focus — jag vet om att det mesta kan ske i och utanför ringen och jag borde inte låta det ta av min energi. Hugo skötte sig fint vi kunde inte ha gjort det på något annorlunda sätt. Domaren hade bestämt sig. Vi beslutade iaf att lämna flatringen för att fokusera på Zune och Thor - vilket var rätt beslut då vi blev goa glada igen. Efter lite omjusteringar i Thors ring fick vi komma in tidigare än beräknat. Han är för söt den där Thor - vi sprang hem lite nya rosetter ck, Cert och Nordiskt Cert. Oj så glada vi blev inget vi trodde när vi vaknade. Thor blev slagen av tiken och blev BIM men va gör det.
Zunes tur - team Zune skötte sig så fint och var värda mycket mer men domaren tyckte något annat, så är det i denna bedömningsport, så det slutade med ett superfint VG. 
Thor
(null)
Denna gången kom vi ihåg att gå till sekretariatet för att hämta prisrosetterna
Thors kritik
Hugo
Zune

Efter Utställning smaskade vi oss käk från Donken det var oxå länge sedan. 
Kvällen avslutade vi med för oss första grillning och bara sitta på altan och njuta av mat och vin, lite Uno på det och till sist skräckfilm x2
En go helg kort å gott :-)

1 kommentarer

sis

13 May 2018 21:52

Tack för en kul helg med hundar, go mat och gå rå om er lite. Du har jättefina grabbs, och fick jag bestämma så var Hugo allra finast i flatringen!

Kommentera

Publiceras ej