Ny vecka nya möjligheter - veckan som var är ett minne blott, jag var nog inte hemma en enda kväll förra veckan vilket känns i kroppen idag.
 
Helgen som var, var jag och Hugo i stugan med mor och far.Tanken var från början att alla skulle dit för pokerafton men livet kom emellan och så är det ju ibland. Jag fick i alla fall bjuda dem på älghamburgare vilket var riktigt gott - fick rapport under lördagen då Tony och Thor jagade att Tony fick skjuta sin första hare för Thor - så duktiga.
Denna Thor han är så duktig bara 2, 5 år - enl uppfödaren har vi fått några intressenter till ev parning med Thor till våren, som sagt bara intressenter ännu så länge men det hade varit så kul med små Thor valpar - helt ny erfarenhet för oss. Drömma får man ;-)
 
Jag la viltspår åt Hugo i lördags som vi gick i söndags - jag kan nog säga att det var det sämsta spår jag gått på väldigt länge - orsakerna kan ha varit att jag använde blodmjöl istället för viltblod, frost i backen, hård vind, dåligt snitslat och älg i skogen (jonas hade sett älgen springa ut från skogen vi vari)  mm men fick en extra lång promenad i skogen i fall.
 
Denna veckan river vi av med en tjej middag hos oss ikväll - min tur att bjuda ska bli något nytt spännande som mamma bjöd mig på i lördags - fläskfilé i grönpepparsås och klyftpotatis. Ska bli kul med lite skvaller och skratt,
Sedan är det inget bokat förrän spinningen på torsdag 60 min.
Lördag skall jag vara med och jaga och skall avsluta kvällen med O´Learys och fotboll.
Söndag har Sylvia lovat lägga viltspår åt mig och Hugo - vilket skall bli mycket intressant - ny skog, ny spårläggare.
Lördag morgon vid Hjortens Udde - nytt oväder på väg in.