Usch va fort tiden går när man har semester och är ledig. Kom hem i torsdags kväll från Jämtland i frdags hämtade jag Matilda så det har varit fullt ös i helgen på söndagen innan hon skulle åka hem firade vi hennes 21 års dag lite för tidigt - så trist att hon bor så långt borta vill ha henne nära. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MATILDA.
I söndags eftermiddag åkte jag och Hugo till Sparreviken och tränade med Pirjo och Eva. Det vart en ganska hård träning med sök, jättelånga enkelmarkeringar och linje tag. Han skötte sig snyggt som vanligt finns en del vi behöver jobba på i söket bl a. Måndag var det jobb igen och hittills har det varit skitmycket att göra då vi har en del nyheter på jobbet som vi inte hunnit få någon rutin på, en del oro i gruppen men det kommer nog att lösa sig med tiden får jag tro.
Jag hann även med ett spinningspass på måndag kvällen vilket var behövligt. Så skönt att blåsa ut negativ energi. Bokat in mig på pass igen på torsdag. Ikväll tänkte jag städa bilen invändigt inför helgens upptåg och klippa lite gräs om det inte börjar spöregna igen.
I helgen har vi återigen ett roligt fullspäckat schema, på fredag efter jobbet åker jag och Hugo till syrran i dalarna, på schemat står det skvaller och rödvin,  Rättviksmarkand, heldag jaktkurs i Söderhamn ( nära och bra ;-)) det ska bli riktigt roligt tog semester på måndag för att köra lugnt och stilla hem igen.
Ta hand om er.

Kommentera

Publiceras ej