Nu vecka nya möjligheter, eller?
jag tar en tillbakablick på  veckan som passerat först: VI HAR ÄNTLIGEN BESTÄLLT WEEKEND RESA TILL LONDON jag och mina brudar, som vi velat fram och tillbaka på vart vi skall åka och när. Men nu är det betalt och klart.
Det är inte lätt att få ihop en helg som fungerar för tre personer som har fullt upp med sitt men nu är det bokat, jag är så glad för detta. Så i november drar vi.
I veckan blev det bara ett träningspass i onsdags, spinning 45 minuter jag kände under spinningen att jag inte var hundra. Jag hade en puls i stort sett hela tiden på 180 s/min och fick inte ned den hur jag än tänkte på andning och tempo. På torsdagen vaknade jag och var bomförkyld - så det blev vila resten av veckan.
I går vart det träning i regn o rusk på Norra fjället för Hugo, Qasper och trolla och som grädde på moset hade vi tagit fram fågel ( kaja, kråka och and) Hugo jobbade som om han inte gjort något annat, han bar viltet perfekt och levererade snyggt i hand - det kommer bli en intressant höst m mkt träning - tävlingsmålen börjar forma sig för 2019. Hade varit så kul om min syster och jag kunde göra premiären ihop på c-prov för Hugo och Bosse - ska allt tjata lite på henne - för huvudsaken är att vi har kul och vågar satsa lite.
Denna veckan då: Ikväll blir det ett nytt pass med spinning 45 min. Torsdag tänkte jag köra ett litet löppass. Sedan blir det paus då vi på Lördag åker till Jämtland för att jaga och bara vara ute i skogen - samla energi.
 
Jag har faktiskt en hel saker att se framemot i höst, so tex i början av oktober skall vi på jaktkurs i Hälsingland som min syster "lurat" med mig på ska bli spännande då jag tror de är på en högre nivå en vad vi har kommit men man lär bara av att se hur andra gör tänker jag - kul kommer det att bli.
Thor skall få jaga som en tok och ett par jaktprov är planerade under jaktsäsongen så med lite tur dimper tredje drevprovsettan ned.
 

1 kommentarer

sis

24 Sep 2018 11:33

Vad kul att ni åker iväg till London, blir säkert hur bra som helst. Lite tjat så kanske jag går c-prov även med Bozze ska bara få in lite mer rutin på honom... Ha det så gött i Jämtland nu!!

Kommentera

Publiceras ej