Full fart hela helgen, året slutade i samma tempo som hela 2018 har susat förbi. Ser inte heller att tempot kommer att bli långsammare under 2019 - nya planer och äventyr hela tiden - love it. Den 30/12 var det inoff utställning i Tåna Hed för team Hugo och Lazze - fokus var miljöträning och "klämma dem lite på pulsen". De var lite stökiga till en början men efter en stunds acklimatisering skötte dig sig utmärkt både i och utanför ringen. Båda fich Hp och mattarna skötte sig också fint - nu har vi fått med oss lite mer kunskap om grabbarna och vet vad vi skall träna vidare på när det gäller ringträningen. Det är så kul att åka i väg med syrrans team då vi är på samma nivå :-) extra kul var att Matilda följde med som sällskapsdam.
Efter utställningen åkte vi hem för att packa om för att fira nyåret där med mor och far, syrrans familj. Det serverades mycket god mat och dryck. Mycket hundskoj förstås när alla sex var samlade och skötte sig utmärkt som flock.
Åsa och jag gjorde toast skagen den vart sååå god.
På nyårs dagen fick Hugo gå ett viltspår som jag lagt dagen innan. Hugo har verkligen utvecklats. Han spårade med stort självförtroende och drag i linan, vilket han inte gjort tidigare. Det var öppen terräng och liggtiden var ca 20 timmar, blåste rejält, två återgångar. Otroligt roligt och gav mig energi till att köra i gång ordentligt med viltspårs träningen som legat lite i träda i höst. Nästa inlägg kommer att handla om mål/planer för 2019. Ha det gott.

Kommentera

Publiceras ej